Разработано с JooMix.

Cart

woensdag 06 juli 2016

Squirt

woensdag 06 juli 2016

Beschrijving

Grote hanglampen in 1 afmeting nl. : 220 cm x 36 cm diameter. Vervaardigd uit met hand gestraald polycarbonaat . Wordt gemonteerd geleverd met aluminium popnagels. Inclusief ophangkabels en 2 meter snoer. Speciale maten op specificatie klant mogelijk op aanvraag. 

Inclusief LED verlichting 

  • Prijzen die worden genoemd in de prijslijst zijn zonder eventuele vrachtkosten.
  • Voor details zie bijgevoegd specificatieblad model Squirt.

 

David Trubridge

De pure natuur van Nieuw Zeeland gebruikt David Trubridge vaak als inspiratiebron voor zijn ontwerpen. Nadrukkelijk is hij altijd bezig met de ontwikkeling van eerlijke, duurzame producten , vaak als bouwpakket met plantagehout of bamboe als basismateriaal. Zijn ontwerpen vinden hun weg over de hele wereld en vallen vaak in de prijzen. Zij staan op alle grote internationale designmanifestaties.

Toverdesign is de exclusieve distributeur / agent in Nederland voor de collectie van David Trubridge. Wij hebben op onze site een selectie gemaakt van zijn ontwerpen om zo een goede indruk van het werk te kunnen geven.

Meer informatie, afbeeldingen en nog andere modellen kunt U ook vinden op de website van David Trubridge:www.davidtrubridge.com

 

Extra's

» Afmetingen & Gewicht
» PDF: Specificaties
» PDF: Ontwerper David Trubridge
Let op: het laden van video's en afbeeldingen kan soms even duren.

 

Contact Ons

Toverdesign v.o.f.
Ton Verhoeven
Luijbenstraat 42+42A
5211 BT 's-Hertogenbosch
T +31 (0) 73 8224556
M +31 (0) 6 51245555
info@toverdesign.nl

SOCIAL MEDIA