Разработано с JooMix.

Cart

woensdag 06 juli 2016

Hinaki

woensdag 06 juli 2016

Beschrijving

Hanglamp in diverse formaten. Vervaardigd uit bamboe. De lampen zijn te leveren in naturel bamboe triplex of aan een zijde in kleur gelakt en tevens in wit en zwart tweezijdig gebeitst. 

Maten: H 50cm x 17 cm – H 90 cm x 32 cm en H 140 cm x 50 cm. 

Alle lampen komen in bouwpakket en worden geleverd inclusief 2.00 meter snoer en fitting. Zonder lichtbron en afdekkap plafond. Montagetijd is ca. 60-90 minuten. De maat 140 cm kan in bouwpakket uitsluitend door een ervaren monteur worden opgebouwd en hier dient U meer montagetijd in acht te nemen. De afmeting 140 wordt geleverd met LED verlichting. 

  • Zie de instructiefilms voor een juiste montage van de lamp.
  • Voor details zie bijgevoegd specificatieblad model Hinaki.

 

David Trubridge

De pure natuur van Nieuw Zeeland gebruikt David Trubridge vaak als inspiratiebron voor zijn ontwerpen. Nadrukkelijk is hij altijd bezig met de ontwikkeling van eerlijke, duurzame producten , vaak als bouwpakket met plantagehout of bamboe als basismateriaal. Zijn ontwerpen vinden hun weg over de hele wereld en vallen vaak in de prijzen. Zij staan op alle grote internationale designmanifestaties.

Toverdesign is de exclusieve distributeur / agent in Nederland voor de collectie van David Trubridge. Wij hebben op onze site een selectie gemaakt van zijn ontwerpen om zo een goede indruk van het werk te kunnen geven.

Meer informatie, afbeeldingen en nog andere modellen kunt U ook vinden op de website van David Trubridge:www.davidtrubridge.com

 

Extra's

» Video: Montage instructie
» Afmetingen & Gewicht
» Kleuren
» PDF: Specificaties
» PDF: Ontwerper David Trubridge
Let op: het laden van video's en afbeeldingen kan soms even duren.

 

Contact Ons

Toverdesign v.o.f.
Ton Verhoeven
Luijbenstraat 42+42A
5211 BT 's-Hertogenbosch
T +31 (0) 73 8224556
M +31 (0) 6 51245555
info@toverdesign.nl

SOCIAL MEDIA