Разработано с JooMix.

Cart

woensdag 06 juli 2016

window

woensdag 06 juli 2016

Beschrijving

De in Parijs wonende, Nieuw-Zeelandse ontwerper Roderick Fry, heeft met de Pi - serie een heel sober, stabiel tafelprogramma ontwikkeld, dat eenvoudig te monteren is.

Door de staalconstructie van de poot over het blad te schuiven en daarna naar buiten te trekken ontstaat een tafel die staat als een huis! Stabiel, sober en stoer, zijn woorden die passen bij deze collectie.

De poten worden ook los per stel verkocht en zo kun je ook je eigen tafel maken met een blad dat je zelf kiest (lengte maximaal 240 cm) Natuurlijk kunnen wij ook een bijpassend blad leveren in eiken massief op lengtematen tot 240 cm. Ook leverbaar als bijpassende zitbank model Arlo.

Standaard leverbaar in zwart mat eiglans lak en op verzoek ook in metal gun antraciet, metaalkleur blank gelakt en lichtblauw. De frames van Pi zijn ook te leveren met een lak geschikt voor buitengebruik. Meer informatie op het prijsblad. 

Designer items en accessoires met een boodschap!

Designwindow.nl wil met deze nieuwe lijn een bijzondere internationale collectie bij elkaar brengen van opvallende ontwerpen die wij door hun eenvoud, design, humor, materiaalgebruik en karakter het podium willen bieden dat ze verdienen!

Startende ontwerpers, die zelf hun producten produceren in kleine series of fabrikanten, die met grote collecties niet in Nederland vertegenwoordigd zijn en waar toch vaak hele waardevolle producten tussen zitten, die wij zo naar Nederland halen en laten zien aan het Nederlandse design minnende publiek. 

Ook komen wij vaak echte vintage stukken tegen, die we soms bijna niet kunnen laten staan en zo natuurlijk mooi kunnen presenteren.

 

Extra's

» Montage tafel Pi
» Detail: poot
» Tafel Pi 120 cm breed!

Contact Ons

Toverdesign v.o.f.
Ton Verhoeven
Luijbenstraat 42+42A
5211 BT 's-Hertogenbosch
T +31 (0) 73 8224556
M +31 (0) 6 51245555
info@toverdesign.nl

SOCIAL MEDIA